Τι είναι το IrfanView?

Το IrfanView είναι ένα γρήγορο, συμπαγές και καινοτόμο πρόγραμμα προβολής γραφικών ΔΩΡΕΑΝ (για μη εμπορική χρήση) για Windows XP, Vista, 7, 8, 10 και 11.

(κάντε κλικ εδώ για το  IrfanView EULA )

Έχει σχεδιαστεί για να είναι απλό για αρχάριους και ισχυρό για επαγγελματίες.

Το IrfanView επιδιώκει να δημιουργήσει μοναδικά, νέα και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, σε αντίθεση με ορισμένους άλλους θεατές γραφικών, των οποίων όλη η «δημιουργικότητα» βασίζεται στην κλωνοποίηση χαρακτηριστικών, την κλοπή ιδεών και ολόκληρους διαλόγους από το ACDSee ή/και το IrfanView! (για παράδειγμα: το XnView κλέβει/κλωνοποιεί χαρακτηριστικά και ολόκληρους διαλόγους από το IrfanView, για 10+ χρόνια).

Το IrfanView ήταν το πρώτο πρόγραμμα προβολής γραφικών των Windows παγκοσμίως με υποστήριξη πολλαπλών (κινούμενων) GIF. Ένα από τα πρώτα προγράμματα προβολής γραφικών παγκοσμίως με υποστήριξη Multipage TIF. Το πρώτο πρόγραμμα προβολής γραφικών παγκοσμίως με υποστήριξη πολλαπλών ICO.

Ορισμένες δυνατότητες του IrfanView:

Κάντε κλικ  εδώ για να δείτε πολλά στιγμιότυπα οθόνης  του IrfanView. 


ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Το IrfanView παρέχεται ως δωρεάν λογισμικό, αλλά μόνο για ιδιωτική, μη εμπορική χρήση (αυτό σημαίνει στο σπίτι).

Το IrfanView είναι δωρεάν για εκπαιδευτική χρήση (σχολεία, πανεπιστήμια, μουσεία και βιβλιοθήκες) και για χρήση σε φιλανθρωπικές ή ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το IrfanView στον τόπο της επιχείρησής σας ή για εμπορικούς σκοπούς, εγγραφείτε και αγοράστε το.
Εμπορικοί χρήστες: επικοινωνήστε μαζί μου  μέσω e-mail  για τιμές και εκπτώσεις.
(η τιμή για μία (ενιαία) άδεια: 12,00 USD ή 10,00 ευρώ, εκπτώσεις για 11+ άδειες)
(διαρκής άδεια, ισχύει για όλες τις εκδόσεις 32 και 64 bit)

Θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι σε αυτό το πρόγραμμα, επομένως, η εγγραφή σας θα είναι ένα κίνητρο για μένα να προσθέσω νέες λειτουργίες και να βελτιώσω την ποιότητα του προγράμματος.

Οποιεσδήποτε προτάσεις, σχόλια και σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και δεν θα αγνοηθούν.

Εάν σας αρέσει αυτό το πρόγραμμα (οικιακούς χρήστες που θέλουν να  υποστηρίξουν/δωρίσουν  περαιτέρω ανάπτυξη), εγγραφείτε/δωρίστε στέλνοντας 12,00 $ ή 10 ευρώ, - (στείλτε στη διεύθυνση ή χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο Paypal/Creditcard.

(Όχι επιταγές παρακαλώ, δεν μπορώ να δεχτώ υψηλές χρεώσεις για εξαργύρωση επιταγών στην τράπεζα)

Διεύθυνση:
Irfan Skiljan
Postfach 48
2700 Wiener Neustadt
Αυστρία, Ευρώπη


Σημείωση: Εάν θέλετε, μπορείτε να αγοράσετε τις άδειες χρησιμοποιώντας  PayPal ή πιστωτική κάρτα .

 
Ευχαριστώ πολύ!

Η υποστήριξή σας θα προωθήσει την ανάπτυξη και θα σας δώσει το δικαίωμα για μελλοντικές εκδόσεις του IrfanView. Η εγγεγραμμένη έκδοση θα περιλαμβάνει το όνομά σας στο πλαίσιο Πληροφορίες.


Σε περίπτωση σφαλμάτων και προβλημάτων με τυχόν υποστηριζόμενες μορφές, στείλτε μου ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

Το banner μου για χρήση σε άλλες ιστοσελίδες: Λογότυπο IrfanView από την Gismo